BOSZORKÁNYSZIGET
Copyright KOZMOSZ 2000


Varázslatok Csak Neked!

Egy kis ajándék, néhány könnyen kivitelezhető varázslat Neked, hogy kipróbáld magad. Ha komolyan érdekel a boszorkányság, tanulmányozd az ide vonatkozó szakirodalmat alaposan.  A varázslásnak szabályai vannak. Ha megszeged őket, jobban megfizetsz érte, mint gyanítanád. A varázslatokat 5 témakörbe sorolhatjuk: szerelem, egészség, pénz, védelem, egyéb. Mind az ötnek saját törvényei vannak.

Szerelem
- Soha ne küldj varázslatot senkire az illető akarata ellenére!
- Ne jusson eszedbe mások feleségét, férjét, kedvesét varázslattal (vagy anélkül) magadhoz édesgetni.
- Senki nem a tulajdonod! Az emberek nem vagyontárgyak, nem lehet birtokolni őket!

I. varázslat: Gyere hozzám!
Ez a varázslat az univerzumhoz címzett művelet. Nem egy bizonyos ember szerelmét hozza meg számodra, hanem azét, akire jelenleg a legnagyobb szükséged van. Nem árt, ha tudatod, emberi lényre vágysz!
Ezt a varázslatot kizárólag a bűvös körön belül vidd végbe. Előtte fohászkodj az oltárnál.
Holdfázis - újholdtól teliholdig
Nap - péntek
Égitest - Szaturnusz
Szín - Vörös vagy fehér
Eszközök - két gyertya (egy vörös, egy fehér); egy gombolyag vörös fonál; vörös és fehér rózsaszirmok; fehér cukor; egy fehér papírra piros tollal leírva a saját neved; egy kis tálka; egy varrótű vagy gombostű.
Tedd a kellékeket az oltárra, tisztítsd meg őket, és ruházd fel erővel mindegyiket. Kérd Aphrodité vagy Venus áldását tervezett munkádra. Őrangyalodat is szólíthatod. Tartsd két kezed a tárgyak fölé, míg tenyered bizseregni kezd, és átmelegszik. Gyújtsd meg a vörös gyertyát. A fehér cukrot, a rózsaszirmokat és papírt a neveddel tedd bele a tálkába. Finoman keverd meg 7-szer és mondd: "Kevergetem, alakítom, megídézem a mindenségből érkező emberi szerelmet. Jöjjön a hozzám legjobban illő férfi/nő!"
A tűvel karcold a "szerelem" szót és a nevedet a fehér gyertyára. Fogd szorosan, így mondd el hétszer a fenti bűvigét. Vedd ki a papírt a tálkából, és rakd az oltár közepén álló gyertyatartó alá. Hintsd a rózsaszirmok és cukor keverékét szív alakban a gyertyatartó köré. Nézz a gyertya lángjába. Gondold el, amint egy gyöngéd férfi/nő biztonságot jelentő karjaiban ringatózol boldogan. A boldogság képét tartsd ki magadban minél tovább. Amint elillan a fejedből ez a képzet, nyisd ki a szemed, és mondd: "Szellem! Arra kérem a mindenséget, küldje el nekem azt az ember, aki a legjobban illik hozzám!". Ha barátra vágysz, szerelem helyett kérj barátságot. Mindig pontosan fogalmazd meg, mit keresel. Fogd a gombolyagot, a végét vedd a kezedbe, lassan gombolyítsd ki a tálból, míg el nem fogy a cérna. Közben ismételd el többször a bájolót. A fonalat magad felé húzva képzeld azt, boldog vagy, hiszen szeretnek. Most újra tekerd fel a fonalat, mondd tovább a versikét, képzeld azt, boldog vagy, hiszen szeretnek. Amikor a végére értél, tedd el, őrizd meg a szerelmed beteljesedéséig. Köszönd meg a Szellem közreműködését és oltsd el a gyertyát. A szertartás gyertyamágia részét 7 napon át ismételd meg, mindig a körben tevékenykedj. A hetedik nap végén szedd össze az oltárról a maradék gyertyát, a cukros rózsaszirmokat, a papírt, tedd mindet egy zacskóba, a zacskót pedig egy biztonságos helyre, őrizd a szerelem érkezéséig. Azután az egészet szórd szét külső térben, vagy a kertben. Kérd a Szellemet, hasson oda, hogy a rózsaszirmok és a cukor elenyészésével párhuzamosan erősödjön  a szerelem az életedben.

II. varázslat: A szeretet ragyogása
Gyakran előfordul az életben, hogy az alkalom kedvezőtlen, vagy nem szabad varázsolni, de te mégis segíteni szeretnél, mert valaki boldogtalan, netán nagy bajba került. Küldj neki fényt! Ok, a "szeretet glóriáját". Képzeld lelki szemeid elé az illetőt, amint fénylő ragyogással burkolja be a gyógyító, fehér energia. A vizualizációt tartsd ki gondolatban ameddig csak bírod! Miután szertefoszlott, pihenj egyet és idézd fel újra ugyanezt a képet. Talán valószínűtlennek érzed, hogy a fényküldés segíthet, de ne törődj a kételyeiddel. Az általad küldött segítő erengiának minden apró részecskéje használ annak, akihez elér!
             
Gyógyítás

Szabályok:
- Minden gyógyító tevékenység alapja a szeretet és a jó szándék.
- Az emberek beleegyezését mindig kérni kell, mielőtt mágiához folyamodnál az érdekükben. Gyógyítás esetén viszont olykor lehetetlen szert tenni az érintettek beleegyezésére, ilyenkor a Szellemen keresztül fáradozz az érdekükben. A cselekvés előtt a Szellem támogatásáért kell folyamodni. A következő szavakkal fordulj hozzá: "Szellem, segíts nekem meggyógyítani XY-t, ha kész befogadni a gyógyító energiákat, vezesd gondolataimat és szavaimat. Ha nem kéri ezt az energiát, kérlek, add valaki másnak. Te tudod, mi a legjobb megoldás!"
- Bármikor, bárkiért imádkozhatsz.
- Soha ne használd csupán a mágiát, amikor gyógyítasz! Ha beteg vagy, menj el orvoshoz, kövesd az előírásait. A mágiát kiegészítésként használd!

I. varázslat: Angyali gyógyítás
Szerezz be egy angyalt ábrázoló képet, kitűzőt, vagy szobrocskát. Az angyalt majd elajándékozod, meggyorsítja a beteg lábadozását. Maradjon mellette, még a kórházban is.
Holdfázis - bármelyik
Nap - bármelyik
Égitest - Nap, Hold, Merkúr, Vénusz
A szent térben hívd magadhoz a ggyógyítás angyalát és a saját őrangyalodat. Tisztítsd meg, szenteld be az ajándék angyalt, ruházd fel hatalommal a gyógyítás nevében. Tiszteletteljes hangnemben kérd meg a gyógyítás angyalait és az őrangyalodat, segédkezzenek beteg ismerősöd felépülésében. Meséld el nekik, miért akarod a szobrocskát a betegnek ajándékozni. Kérd rá az áldásukat, mondd, adják a tárgyba a maguk gyógyító erejét is. Látogasd meg a beteget, kérd, tartsa mindig magánál.

II. varázslat: A gyógyító vízesés
Minden reggel alkalmazhatod magadon ezt a varázslatot, akár van bajod, akár nincs. Ez a vizualizáció segít a testből eltávolítani a negatívumokat, és fenntartja a lelkierődet akkor is, ha rosszul érzed magad. Amikor zuhanyozol, képzeld el, hogy egy vízesés alatt állsz. Kérd meg a víz szellemét a gyógyítás nevében, tisztítsa meg, szentelje be, és tegye képessé az egészséges életre a tested, a szellemed és a lelked. Ahogy a víz lezúdul a testedről, lásd, amint a kártékony energiák habzó, heves áradással elsodródnak tőled, és lecsorognak a lefolyóba. Törölközés közben kért a levegő szellemét, tisztítsa meg, szentelje be, és tegye képessé a gyógyítás nevében az egészséges életre a tested, a szellemed és a lelked.


(Silver RavenWolf: Teen wich. Wicca for a New Generation)